Werkgebied

SoBlom Secretariaat & Organisatie
TMC Asserstraat 24
6961 XB Eerbeek

ZZP: Ja
VAR: Ja


0313769032
info@soblom.nl
www.soblom.nl

Wendy Blom

Functie
Support
Expertise
Secretariaat
Notuleren
Locatie
Eerbeek

Waarom zelf moeilijk doen als iemand anders het makkelijk kan? Ik richt mij met name op ondernemers en ondernemersverenigingen die wel ondersteuning kunnen gebruiken maar die niet een secretaresse in dienst kunnen of willen nemen. Als ondernemer wilt u zich toch met name richten op uw corebusiness? Ik neem u graag werkzaamheden uit handen waar u zelf niet warm van wordt.Ik heb jarenlange ervaring met het voeren van het secretariaat van ondernemersverenigingen, businessclubs en netwerkclubs.

score 0%
Beoordeling
0 reviews
score 0%
Algemene indruk
score 0%
Deskundigheid
score 0%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
Social Media Experience Stedendriehoek
Functie
Secretariaat en ondersteuning organisatie
Periode
March 2013 - March 2013
Beschrijving
Op 6 maart 2013 vond de eerste editie plaats van de Social Media Experience Stedendriehoek. De initiatiefnemende partners VNO-NCW Stedendriehoek, MKB Deventer, Bedrijvenkring Apeldoorn en de Vereniging WerkgeversKontakt Zutphen nodigen ondernemende mensen uit om te ontdekken hoe je social media kunt inzetten om klanten te krijgen, geld te verdienen met social media, inzicht te krijgen in de nieuwste social media trends, te recruteren via social media en online een sterk merk te worden. Tientallen ondernemers maakten van deze mogelijkheid gebruik en kwamen op 6 maart naar CODA in Apeldoorn
Bedrijf
Ondernemerscafé gemeente Brummen
Functie
Organisatie
Periode
October 2012 - Huidig
Beschrijving
Het volledig organiseren van het Ondernemerscafé.
Het ondernemerscafé is een initiatief van het bedrijfsleven van Brummen en Eerbeek, zzp’ers uit de gemeente en de gemeente Brummen. Doel is elkaar te leren kennen en eventueel samen te ondernemen. De bijeenkomsten worden vier keer per jaar georganiseerd op aansprekende locaties in de gemeente.
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review