Over een Goede Professional

 

Eengoedeprofessional.nl is een nieuw, online marketingconcept voor professionals. Voor ú dus! Het doel? Uw kansen als goede professional te vergroten. Eengoedeprofessional.nl zorgt ervoor dat u snel en adequaat wordt gevonden, dat uw wereld wordt vergroot en dat u in contact komt met nieuwe opdrachtgevers. 

Hoe werkt het?

Eengoedeprofessional.nl is optimaal ingericht om goede professionals snel en eenvoudig te vinden. Maar hoe weet de bezoeker nu zeker of u een goede professional bent? Heel simpel. Door wat anderen over u zeggen. Mond-tot-mond reclame is de beste vorm van reclame die u kunt krijgen. Eengoedeprofessional.nl is het online plein waar de waardering over uw dienstverlening wordt verspreid én zichtbaar is voor iedereen op het web. Dit in tegenstelling tot de reguliere social media, waar referenties slechts zichtbaar zijn voor mensen die al met u gelinked zijn. Door referenties op Eengoedeprofessional.nl met iedereen te delen, bouwt u een goede reputatie op. Dat geeft potentiële opdrachtgevers vertrouwen en zo versterkt u uw positie in de markt.

Potentiële opdrachtgevers nemen bij interesse in uw dienstverlening rechtstreeks, dus zonder bemiddeling en tussenkomst van Eengoedeprofessional.nl, contact met u op. Laagdrempelig, helder en overzichtelijk!

Wat moet u doen?

U meldt zich aan, vult uw portfolio in en nodigt uw klanten uit u te waarderen op Eengoedeprofessional.nl – dat is alles. Eengoedeprofessional.nl zorgt voor de rest!


Wat zijn de kosten?

Voor slechts € 90,00 per jaar, omgerekend € 0,25 per dag, exclusief BTW profiteert u al van de voordelen die Eengoedeprofessional.nl u biedt. U gaat een overeenkomst aan voor de duur van één jaar.
Een Goede Professional is een initiatief van Nieuw Ambacht BV.

Heeft u ideeën en suggesties voor Eengoedeprofessional.nl? Wij horen het graag! Gebruik hiervoor het contactformulier.