Waarderen van professionals

 

Heeft u gebruik gemaakt van de diensten van een geregistreerde goede professional? Deel uw waardering en ervaring dan met anderen op Eengoedeprofessional.nl! U helpt daarmee de professional zijn of haar kansen in de markt te vergroten én u helpt partijen die op zoek zijn naar een dergelijke professional een goede keuze te maken. 

 

 

 

 

Hoe werkt het?

In slechts enkele stappen geeft u uw waardering. U heeft hiertoe drie mogelijkheden.

a. Maak een review account aan (optioneel en niet perse noodzakelijk, gratis);
b. kies voor [ik wil waarderen] (gratis) of
c. registreert u zich als een goede professional. Onderstaand een toelichting op deze drie opties. 

Zoek met behulp van de zoekbalk (type de naam van de betreffende professional in) de professional die u wilt waarderen
Open het profiel van de professional en geef aan dat u deze persoon wilt waarderen. Klik op de button [schrijf een review] 
Kies voor de gewenste optie.
Vul uw gegegevens in, naam, eventueel bedrijf en website gegevens

Vul op de vijfpuntsschaal uw waardering in door het aantal sterren in te kleuren. De rest wijst zich vanzelf! Vul uw waardering naar waarheid en zo volledig mogelijk in. Dat komt de betrouwbaarheid en bruikbaarheid van uw waardering ten goede.

Houd u aan de gedragscode voor waarderingen 

Direct waarderen

Wilt u direct waarderen zonder dat u zich registreert als professional? Dat kan! Kies onderstaand voor [ik wil waarderen].

Zoek met behulp van de zoekbalk (type de naam van de betreffende professional in) de professional die u wilt waarderen
Open het profiel van de professional en geef aan dat u deze persoon wilt waarderen. Klik op de button [schrijf een review] Kies voor de optie [schrijf een review zonder account. Vul uw emailadres in (wordt alleen gebruikt voor een bevestigingsmail of meld u aan met uw linkedin-profiel.
Vul uw gegegevens in, naam, eventueel bedrijf en website gegevens. Kies voor de expertise waarvoor u de review wilt schrijven.

Vul op de vijfpuntsschaal uw waardering in door het aantal sterren in te kleuren. De rest wijst zich vanzelf! 

Na uw waardering vult u uw gegevens in en u ontvangt een mail ter controle op de juistheid van uw gegevens. Voor het bevestigen van uw waardering klikt u op de link in de mail. Uw waardering wordt vervolgens zichtbaar op de website.
De betreffende professional ontvangt een mail ter bevestiging van uw waardering. Uw mailadres wordt niet zichtbaar op de site. De professional ontvangt alleen uw naam. 

Geregistreerde professional

Heeft u zich al aangemeld als geregistreerde professional, dan kunt u andere professionals waarderen én zelf gewaardeerd worden.

IK WIL WAARDEREN


Onderstaand ziet u het overzicht met de mogelijkheden en verschillen tussen een review account en de volledige registratie als een Goede Professional.