Mensen doen zaken met mensen!

Daar waar de naam en logo van uw bedrijf of organisatie in de voorgaande tijd goed was voor uitstraling en bekendheid en ondersteunend was in uw acquisitie activiteiten, is het nu belangrijk dat Professionals zich persoonlijk profileren en zichzelf van hun beste kant laten zien. Wees persoonlijk digitaal actief en laat zien wie u bent en wat u te bieden heeft.

Toekomstige klanten vinden u niet op bedrijfsnaam, maar zoeken vooral op expertise.

 

Eengoedeprofessional.nl is een effectieve en efficiënte aanvulling op de gebruikelijke social media. De site versterkt uw positie en vergroot uw kansen om nieuwe omzet te verwerven.

Hieronder leest u waarom.

  1. Social media gebruikt u vooral als tool om ‘in beeld te komen’ via internet. U deelt informatie met personen die aan u gelinked zijn. De beperking hierbij is dat u alleen wordt gezien door die mensen en u heeft een kleine kans dat u gevonden wordt door mensen die uw relaties weer bij naam kennen.Op Eengoedeprofessional.nl is uw portfolio voor iedereen zichtbaar. Ook voor toekomstige klanten die nog op geen enkele wijze met u zijn verbonden. Dát is de meerwaarde van Eengoedeprofessional.nl!  
     
  2. Op LinkedIn kunt u uw eigen contacten vragen een aanbeveling te schrijven.Op Eengoedeprofessional.nl kunt u al uw relaties vragen een aanbeveling te schrijven. U kunt door hen op meerdere relevante punten (de zogeheten vijfpuntsschaal) gewaardeerd worden.

  3. Uw actuele gemiddelde waardering op Eengoedeprofessional.nl toont u middels een code ook op uw eigen website!

  4. Via social media zoekt en vindt met u op naam. Weet men niet hoe u heet? Dan wordt u niet gevonden. Eengoedeprofessional.nl is daarentegen zo ingericht dat toekomstige klanten in zoekmachines op relevante termen kunnen zoeken. Naast naam, functie(s), expertises, plaats, enzovoorts kunt u ook zelf nog eens vijf relevante zoektermen in uw account definiëren waarop u gevonden wilt worden. Zo wordt u snel, eenvoudig en doelgericht gevonden!

  5. Via social media zijn de mogelijkheden beperkt om rechtstreeks contact te maken met iemand buiten het eigen netwerk. Via Eengoedeprofessional.nl nemen geïnteresseerden eenvoudig en rechtstreeks contact met u op. 

  6. Wilt u gezien worden op de reguliere social media dan kost dat u continue aandacht en tijd. Door de veelheid van berichten is datgene wat gedeeld wordt enorm vluchtig. De kans dat uw bericht door toekomstige klanten gelezen wordt is daardoor minimaal. Social media inzetten als ondersteuning van uw acquisitie kost u daarom vaak onevenredig veel tijd in verhouding tot wat het u oplevert.


Eénmalig uw portfolio invullen en vervolgens uw relaties uitnodigen u te waarderen. Dat is het enige wat u hoeft te doen bij Eengoedeprofessional.nl! Vervolgens bent u altijd vindbaar - 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dát is versterking van uw acquisitie. U wijzigt alleen uw portfolio op het moment dat dit nodig is en deelt dit direct via uw eigen social media pagina’s. Zo houdt u tijd over om te werken!