Werkgebied

Conscius
Gorredijksterweg 70
8411 KG Jubbega

KvK: 27289574

0611524236
info@conscius.nl
www.conscius.nl

Sebastiaan Verlaan

Functie
Mediator
Functie
Coach
Expertise
Persoonlijke ontwikkeling
Functie
Bedrijfstrainer
Expertise
Leiderschap
Verkoop
Functie
Interim-manager
Locatie
Jubbega

Het leven bestaat uit keuzes maken. En dat is maar goed ook, want u kunt niet alles tegelijk. Helaas hebben te veel mensen het gevoel steeds de verkeerde keuzes te maken. Verkeerde opleiding, verkeerde baan, verkeerde relatie. En dat is jammer, want je leeft maar één keer, en dan wil je toch juist de dingen doen die je leuk vindt en die je gelukkig maken. Maar hoe weet u wat voor u de juiste keuzes zijn?

Ik help u bij het maken van die keuzes. Door u bewust te maken van uw eigen mogelijkheden en de aspecten die u belangrijk vindt in het leven. In een coachingstraject van vijf sessies ga ik samen met u op zoek naar die juiste keuzes en help ik u om uw energie daar op te richten. Zodat u weer in balans komt met uzelf.

score 0%
Beoordeling
0 reviews
score 0%
Algemene indruk
score 0%
Deskundigheid
score 0%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
Conscius
Functie
Coach / Trainer
Periode
April 2006 - Huidig
Beschrijving
Conscius Coaching helpt mensen bij het maken van de juiste keuzes in het leven. “Veel mensen hebben het gevoel steeds de verkeerde keuzes te maken: verkeerde opleiding, verkeerde baan, verkeerde relatie”, zegt Sebastiaan Verlaan, oprichter van Conscius Coaching. “Dat is jammer, want je leeft maar één keer, en dan wil je toch juist de dingen doen die je leuk vindt en die jou gelukkig maken. Door mensen bewust te maken van hun mogelijkheden en de aspecten die zij belangrijk vinden, wil ik ervoor zorgen dat mensen de juiste keuzes maken.” Het maken van de juiste keuzes begint met inzicht in jezelf. Aan de hand van enkele beproefde methodes helpt Conscius mensen op zoek te gaan naar hun werkelijke drijfveren. Het draait hierbij om de vraag wat iemand nu echt gelukkig maakt. Samen met de klant maakt Conscius een concreet stappenplan om die doelen ook echt te realiseren. Verlaan: “We blijven niet hangen in vage ideeën, maar handelen er ook werkelijk naar.”
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review