Werkgebied

KUBUS Buitenpost
Kuipersweg 74C
9285 SW Buitenpost0511760000
info@kubusbuitenpost.nl
www.kubusbuitenpost.nl

Sjoerd Tamsma

Functie
Boekhouder
Expertise
Facturatie
Belastingen
Starten van onderneming
Jaarrekening
Salaris
Functie
Administratieve dienstverlener
Expertise
Salaris
Financieel
Jaarrekening
Starten van onderneming
Belastingen
Locatie
Buitenpost

Als klein admininistratiekantoor wil ik graag dicht bij u als klant staan, maar tegelijk wil ik u wel een volwaardig dienstenpakket aanbieden, zodat u kunt volstaan met één contactpersoon. Door met meerdere zelfstandige ondernemers samen te werken binnen de KUBUS formule kunnen we als klein administratiekantoor de voordelen van een groot kantoor bieden zonder dat u hiervoor de prijs betaalt.Ons kantoor is gekwalificeerd NOAB lid. Dit betekent dat we deel uitmaken van een selecte groep administratiekantoren die geselecteerd zijn op grond van geleverde kwaliteit en vakkennis. Dit betekent o.a. dat wij ook diverse verklaringen (o.a. bij de eerste aanvraag of verlenging van een transportvergunning) af mogen geven die normaal voorbehouden zijn aan gecertificeerde accountantskantoren maar ook dat de door ons geproduceerde cijfers en prognoses bij de meeste banken meer gewicht in de schaal leggen dan die van een doorsnee administratiekantoor.
Door jarenlange ervaring beschik ik over ervaring in diverse bedrijfstakken. Hierbij kunt u o.a. denken aan middenstanders, zzp’ers, transportondernemers, zorgondernemers en agrariërs. Met betrekking tot de agrarische sector gaat de dienstverlening verder dan die van veel collega administratie- en accountantskantoren. Zo kan ik u ook behulpzaam zijn bij het opstellen van bemestingsplannen (ook BEX), het invullen van gecombineerde opgaves en het verzorgen van bedrijfseconomische boekhoudingen.Ik merk dat de regelgeving steeds complexer wordt. Elke “lastenverlichting” die de overheid doorvoert betekent voor u als ondernemer een wijziging waar u op in moet spelen. Het is mijn vak de regelgeving bij te houden en de consequenties daarvan te overzien. Hiermee kan ik ook u ontzorgen, zodat u daar geen slapeloze nachten van hoeft te hebben.

score 0%
Beoordeling
0 reviews
score 0%
Algemene indruk
score 0%
Deskundigheid
score 0%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
KUBUS Buitenpost
Functie
Administratiekantoor
Periode
January 2012 - Huidig
Beschrijving
KUBUS is een landelijk organisatie van administratiekantoren, accountants, fiscalisten en overige specialisten. KUBUS maakt ondernemen leuk! Want met een optimaal fiscaal advies en een efficiënte boekhouding kunt u veel geld besparen. De specialisten van KUBUS nemen uw hoofdbrekens uit handen, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Een greep uit de diensten:
■ verwerken van uw boekhouding;
■ BTW aangifte;
■ loonadministratie en loonbelasting;
■ opstellen jaarrekening;
■ opstellen inkomstenbelasting;
■ opstellen vennootschapsbelasting voor uw BV;
■ deponeren jaarrekening bij de KvK voor uw BV;
■ bespreken jaarrekening en belastingaangiften.

De dienstverlening van KUBUS specialisten is van hoog niveau, en toch hanteren wij scherpe tarieven!
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review