Werkgebied

Antieris
Bodemplein 42
6443 CK Brunssum

KvK: 52240096

0643638183
info@antieris.com
www.antieris.com

Petra Notermans

Functie
Coach
Expertise
Persoonlijke ontwikkeling
Ondernemers
Functie
Trainer
Expertise
Commercie
Locatie
Brunssum

In mijn leven richt ik mij op het HELPEN van mensen! Er is niets mooiers dan het kunnen bijdragen van waarde en energie in het leven van andere mensen. Door te geven zie ik mensen groeien, zie ik mensen in hun kracht komen, zie ik hoe ze ten volle gebruik maken van hun talenten.

Zelf succesvol zijn heeft alles te maken met succesontwikkeling van mensen in mijn omgeving. Door bewust te geven, zonder een direct financieel doel, krijgen mensen vertrouwen en energie en stroomt uiteindelijk ook veel energie terug. Het is een groeicyclus die je krachtig maakt en je leert na te denken over de handelingen en acties in je leven.

score 0%
Beoordeling
0 reviews
score 0%
Algemene indruk
score 0%
Deskundigheid
score 0%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
Woningvereniging Ubach over Worms
Functie
Manager Woondiensten a.i.
Periode
April 2012 - November 2012
Beschrijving
Woningvereniging Ubach over Worms is een woningvereniging dat actief is in de voormalige gemeente Ubach over Worms (nu gemeente Landgraaf) in de woonkernen Waubach, Rimburg, Abdissenbosch, Groenstraat, Parkheide, Namiddagse Driessen en Lauradorp.
Bedrijf
Wonen Zuid
Functie
Verandermanager
Periode
August 2011 - June 2011
Beschrijving
Ingehuurd om de regiodirecteur te ondersteunen bij de reorganisatie. Bijeenkomsten voorbereiden voor MT en stafleden. Een reorganisatie waarbij medewerkers nauw bij betrokken zijn en mee hebben kunnen denken. Het schrijven van de adviesaanvraag voor de ondernemingsraad.
Bedrijf
Antieris
Functie
Coach / Trainer
Periode
March 2011 - Huidig
Beschrijving
Doelstelling is om startende zzp'ers en kleine ondernemers te helpen in hun kracht te komen waardoor hun inkomen en vrije tijd kan verdubbelen. Dit doen we aan de hand van op elkaar afgestemde trainingen, met als doel ondernemers een andere business-mindset te laten ervaren. Tijdens de trainingen krijgen de studenten praktische tools om direct toe te passen in hun business en zelfs in hun prive leven.
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review