Werkgebied

bureau wat:
Terberghorst 5
3833 WN Leusden

ZZP: Ja
VAR: Ja
KvK: 51762552

0616367836
info@bureau-wat.nl
www.bureau-wat.nl

Hilde van den Heuvel

Functie
Coach
Functie
Assistent
Expertise
Commercie
Marketing
Algemeen
Overige
Functie
Support
Locatie
Leusden

bureau wat: is dé ondernemerscoach, ondernemersondersteuner en trainer voor de ZZP’er. bureau wat: begeleidt en adviseert ZZP'ers bij het schrijven van het businessplan en voert daaruit voortvloeiende werkzaamheden voor je uit. Voor het MKB ben ik beschikbaar als allround projectcoordinator/-ondersteuner!

Wanneer je financiering nodig hebt, heb je een gedegen businessplan met een heldere financiële onderbouwing nodig. Maar wanneer je, zoals de meeste ZZP’ers, voor jezelf wilt bekijken hoe je je bedrijf wilt opzetten en organiseren en hoe je daar geld mee kan verdienen, ook dan is het schrijven van een businessplan dé manier om inzicht en focus te verkrijgen. Een businessplan vraagt je goed na te denken over alle facetten rondom jouw bedrijf. Het helpt je om helder te krijgen of en hoe je jouw bedrijf tot een succes maakt.

De missie van bureau wat: is jou als ondernemer te helpen groeien en je volledig tot je recht te laten komen in je ondernemerschap.

Achter bureau wat: staat Hilde van den Heuvel; een betrokken professional met ruime ervaring in begeleidende, adviserende en uitvoerende functies. Uniek in haar praktische, doelgerichte hands-on aanpak. Hilde denkt én werkt met je mee.

‘Kenmerkend voor mijn stijl van werken is de structuur die ik aanbreng. Op zoek naar jouw missie en visie gaan we net dat stapje verder zonder dat het te ingewikkeld wordt. Daarnaast beschik ik over ruime werkervaring en heb ik een groot netwerk wat ik kan inschakelen bij zaken die voortvloeien uit het businessplan.’

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op.

score 0%
Beoordeling
0 reviews
score 0%
Algemene indruk
score 0%
Deskundigheid
score 0%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
Utrechtse Ondernernemers Academie
Functie
Ondernemerscoach
Periode
April 2013 - Huidig
Beschrijving
Vanuit bureau wat: gedurende een business course van de UOA, coachen van een startende ondernemer.
Bedrijf
Bureau Wat
Functie
Ondernemerscoach
Periode
June 2011 - Huidig
Beschrijving
bureau wat: "working apart together" sparringpartner voor jou als zelfstandig ondernemer en/of als projectcoördinator betrokken bij jouw project.
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review