Werkgebied

Cretio
Levensdossier
Nalatenschap0636180268
c.diersmann@cretio.nl
www.cretio.nl

Conny Diersmann

Functie
Regisseur voor leven en nalatenschap
Expertise
Testament
Erfenis
Nalatenschap
Levensdossier
Locatie
Dreumel

Soms zie je pas achteraf de route die geleid heeft naar het punt waar je nu staat. In mijn geval was het een burn-out die me tot volledige stilstand dwong. Geen makkelijke tijd, wel een periode waarin ik goed naar mezelf moest kijken om te ontdekken hoe het zover had kunnen komen.

Het was schokkend te ontdekken hoe lang ik al té druk was geweest, té veel verantwoordelijkheden op me had genomen en vooral geneigd was de dingen alleen te willen oplossen. Soms kan dat misschien niet anders, maar meestal wel! Je moet het alleen durven zien: dat je anderen nodig hebt en dat anderen er ook voor je willen zijn. Leren voelen wat je nodig hebt en durven onderkennen wanneer hulp heel welkom zou zijn.

Ik realiseerde me gaandeweg dat ik, ook wat werk betreft, moest zoeken naar iets wat mij voldoening geeft en waar mijn hart ligt. Een geweldige vriend wees mij op het partnerschap bij Cretio. Ik wist meteen, dit is wat ik graag wil! Omdat ik het fijn vind als ik iemand kan helpen met het zoeken naar een nieuw perspectief en zelf heb ervaren wat het betekent als jou dat geboden wordt.

Ik onderschrijf dan ook volledig het prachtige credo: ‘dat je het alleen kunt, wil niet zeggen dat je het alleen móet.’ Ik loop daarom heel graag met u mee.

score 0%
Beoordeling
0 reviews
score 0%
Algemene indruk
score 0%
Deskundigheid
score 0%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
Cretio
Functie
Partner
Periode
March 2018 - Huidig
Beschrijving
Cretio biedt u een nieuw perspectief Bij ingrijpende veranderingen in uw eigen leven of dat van uw naasten komt er veel op u af. Er moet het nodige geregeld worden en vaak vergt het een heroriëntatie op het persoonlijke vlak. Waar staat u? Wat heeft u nodig? Hoe verder? Cretio helpt u een nieuw perspectief te vinden. We zijn voor u een vertrouwenspersoon met levenservaring en kennis van zaken waar het juridische, fiscale, administratieve en emotionele kwesties betreft. We bekijken samen met u de situatie, inventariseren wat nodig en mogelijk is, schakelen ons netwerk in en staan u vooral praktisch terzijde. Waar nodig brengen we structuur aan, geven we u richtlijnen en kunnen we de regie voeren. Ons doel is dat u uw pad met nieuwe energie en een duidelijk perspectief kunt vervolgen.

Dat u het alleen kúnt, wil niet zeggen dat u het ook alleen móet.
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review