Werkgebied

Cretio
Levensdossier
Nalatenschap0641084563
a.van.de.wege@cretio.nl
www.cretio.nl

Anita van de Wege

Functie
Coach
Functie
Regisseur voor leven en nalatenschap
Expertise
Testament
Erfenis
Nalatenschap
Levensdossier
Locatie
Bennekom

Rond mijn vijftigste begon er iets te knagen: echt gelukkig was ik niet meer in mijn baan, het werk leek me niet meer te passen, maar wat wilde ik dan wél? Door allerlei ingrijpende organisatorische ontwikkelingen had ik het echter te druk om echt bij die vraag stil te staan.

De ommekeer kwam na het plotselinge overlijden van mijn broer. Een heftige gebeurtenis, gevolgd door een verdrietige periode. Een tijdje na zijn dood viel ik stil: ik was moe, had nergens zin meer in en vond veel dingen ‘geneuzel’, vooral op mijn werk. Ik had behoefte aan rust én ruimte voor herbezinning: wie ben ik, wat wil ik met mijn leven, wat wil ik nu echt als het gaat om werk? Om dit proces tijd en ruimte te geven, besloot ik uiteindelijk mijn baan op te zeggen. Niet makkelijk, wel nodig. Het heeft tijd gekost om los te laten wat ik had en uit te vinden waar ik naar verlangde en bovenal: hoe ik dat vorm kon geven.

Nu kan ik zeggen dat ik mede door het verlies van mijn broer mijzelf heb hervonden. En met Cretio een nieuw perspectief op werkgebied. Hier kan ik mijn kwaliteiten als organizer en coach inzetten om zo bij te dragen aan een nieuw perspectief voor wie dat mogelijk óók nodig heeft. Dát is waar ik blij van word!

score 0%
Beoordeling
0 reviews
score 0%
Algemene indruk
score 0%
Deskundigheid
score 0%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
Cretio
Functie
Partner
Periode
March 2018 - Huidig
Beschrijving
Cretio biedt u een nieuw perspectief!
Bij ingrijpende veranderingen in uw eigen leven of dat van uw naasten komt er veel op u af. Er moet het nodige geregeld worden en vaak vergt het een heroriëntatie op het persoonlijke vlak. Waar staat u? Wat heeft u nodig? Hoe verder? Cretio helpt u een nieuw perspectief te vinden. We zijn voor u een vertrouwenspersoon met levenservaring en kennis van zaken waar het juridische, fiscale, administratieve en emotionele kwesties betreft. We bekijken samen met u de situatie, inventariseren wat nodig en mogelijk is, schakelen ons netwerk in en staan u vooral praktisch terzijde. Waar nodig brengen we structuur aan, geven we u richtlijnen en kunnen we de regie voeren. Ons doel is dat u uw pad met nieuwe energie en een duidelijk perspectief kunt vervolgen.

Dat u het alleen kúnt, wil niet zeggen dat u het ook alleen móet.
Bedrijf
Performance Matters
Functie
Consultant
Periode
August 2015 - March 2016
Beschrijving
Coaching/begeleiding van managers, leidinggevenden en professionals bij het behalen van de door hen en/of de organisatie gewenste resultaten. Hierbij gaat het om leiderschap en eigenaarschap (individueel en op teamniveau).
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review