Werkgebied

Ciceroon
IJsselkade 8
7201 HB Zutphen

KvK: 08192043
BTW: NL129580223B01

0623292917
info@ciceroon.nl
www.ciceroon.nl

Armijn van Roon

Functie
Innovatie expert
Functie
Interim-management
Functie
Adviseur
Expertise
HRM
Ontwikkeling
Strategie
Locatie
Zutphen

Ciceroon; partner in projecten, concepten en advies. Activiteiten waarbij samenwerking, vooruitgang en mijn persoonlijke uitgangspunt altijd centraal staan: "Het geheel is meer dan de som der delen"

score 98%
Beoordeling 9,8
2 reviews
score 100%
Algemene indruk
score 90%
Deskundigheid
score 100%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
Zutphense Uitdaging
Functie
Manager
Periode
April 2011 - Huidig
Beschrijving
De missie van de Zutphense Uitdaging is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en organiseren om daarmee maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Ons doel is samenwerking tot stand brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. De Zutphense Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van Materialen (spullen), Middelen (geld) en Menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in Zutphen te verbeteren.
Bedrijf
Acus
Functie
medewerker - projectmanager
Periode
May 2008 - Huidig
Beschrijving
Acus richt zich voornamelijk op coaching en organisatieadvies. Altijd binnen het kader van het herkenbaar een stap verder brengen van mensen en organisaties.
Bedrijf
Vind't
Functie
Eigenaar
Periode
January 2008 - Huidig
Beschrijving
Vind 't! houdt zich bezig met de ontwikkeling van Collectieve Marketingcampagnes. Doelgericht middels diverse online en offline activiteiten. Voor de verschillende branches creƫren we verschillende marktbenaderingen. Vind 't! is gestart met het thema "voor uw zwangerschap".
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews
Geplaatst op 10/11/2013
Peter van der Hoeven

Ik ken Armijn als een zeer vakkundig en betrokken persoon waarmee ik altijd met veel plezier heb samengewerkt. Ik waardeer Armijn daarnaast zeer als mens!

score 100%
Totaal score
score 100%
Algemene indruk
score 100%
Deskundigheid
Geplaatst op 06/05/2014
G. van Zalk Acus http://www.acus.nl

Armijn is een enthousiaste en gedreven professional die in staat is zijn creativiteit in te brengen om nieuwe mogelijkheden "bloot" te leggen. Zijn aimabele wijze van samenwerken werkt aanstekelijk en zorgt dat veranderingen en vernieuwingen met plezier worden gerealiseerd.

score 95%
Totaal score
score 100%
Algemene indruk
score 80%
Deskundigheid
score 100%
Prijs/kwaliteit verhouding
Alle reviews