Werkgebied

Anke Bosch Communicatie & Organisatie
Ceintuurbaan 15
8022 AW Zwolle

KvK: 56325436

0384551694
anke@ankebosch.nl
www.ankebosch.nl

Anke Bosch

Functie
Marketing Adviseur
Expertise
Online Marketing
Branding
Social Media
Functie
Trainer
Expertise
Marketing
Social Media
Communicatie
Locatie
Zwolle

Ik geef advies op het gebied van interne en externe communicatie, kan ingehuurd worden om tijdelijke projecten te begeleiden, communicatiemiddelen te ontwikkelen, bij teambuilding of het opzetten en begeleiden van evenementen.

Dankzij een solide netwerk van specialisten die werkzaam zijn op het gebied van creatie, organisatie, fotografie, film, online en productie kan ik het traject van A tot Z begeleiden.

score 0%
Beoordeling
0 reviews
score 0%
Algemene indruk
score 0%
Deskundigheid
score 0%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
Anke Bosch Communicatie en Organisatie
Functie
Eigenaar
Periode
November 2012 - Huidig
Beschrijving
Communicatie is meer dan een mooie folder of website. Communicatie start bij de kern van de organisatie, de missie en de visie. Communicatie start ook bij de medewerkers, de motor van de organisatie. Communicatie begint bij het stellen van vragen. Wat zijn je marketingdoelstellingen? Wie ben jij? Wat wil je bereiken? Bij wie wil je dat bereiken? Hoe ga je dat bereiken? Ik geef advies op het gebied van interne en externe communicatie, kan ingehuurd worden om tijdelijke projecten te begeleiden, communicatiemiddelen te ontwikkelen, bij teambuilding of het opzetten en begeleiden van evenementen. Dankzij een solide netwerk van specialisten die werkzaam zijn op het gebied van creatie, organisatie, fotografie, film, online en productie kan ik het traject van A tot Z begeleiden.
Bedrijf
NMedia ICT
Functie
Communicatie Adviseur
Periode
January 2012 - Huidig
Beschrijving
NMEDIA ontwerpt en bouwt websites, legt netwerken aan, lost computerproblemen op, ondersteunt festivals op het gebied van ICT en doet nog veel meer. Alles wat we doen, doen we vanuit een persoonlijke, open en laagdrempelige aanpak. Als communicatie adviseur bij NMEDIA adviseer ik klanten op het gebied van communicatie en marketing.
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review