Werkgebied

Hoeben Belastingadvies BV
Kapelaniestraat 1a
6031 ED Nederweert0626326375
Mark.Hoeben@lenssenadvies.nl

Mark Hoeben

Functie
Belastingadviseur / fiscalist
Locatie
Nederweert

Ik ben belastingadviseur bij Hoeben Belastingadvies. Ik ben mij gespecialiseerd in het minimaliseren van de belastingdruk en het oplossen van fiscale geschillen.
Ik heb mij met name gespecialiseerd in de gebieden 'winst en inkomen, bedrijfsovername, ondernemingsvormen en omzetbelasting.
Aandacht x resultaat
Alleen door de grenzen op te zoeken bereik je het gewenste resultaat.

score 0%
Beoordeling
0 reviews
score 0%
Algemene indruk
score 0%
Deskundigheid
score 0%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
Lenssen Advies
Functie
Fiscalist
Periode
June 2006 - Huidig
Beschrijving
Lenssen is een adviesorganisatie en boekt resultaat voor uw onderneming in het MKB, de non-profit en agrarische sector. Wij ondersteunen ondernemers op het gebied van accountancy, fiscale en juridische dienstverlening en personeel en organisatie. Een team van 30 medewerkers staat klaar om óók aan u en uw onderneming aandacht te besteden. Lenssen heeft aandacht voor: Accountancy Fiscale en juridische dienstverlening Online Personeel Coachen van ondernemers Financiële planning De aandacht die Lenssen aan u en uw onderneming besteedt heeft één doel: Resultaat!
Bedrijf
Smits van den Broek
Functie
Fiscalist
Periode
March 2002 - June 2006
Beschrijving
Wesselman Accountants | Belastingadviseurs begrijpt wat u verwacht van een accountant of fiscalist. Wij nemen op financieel en fiscaal gebied uw zaken waar. De door ons samengestelde of gecontroleerde jaarrekening vormt uw ijkpunt voor strategische beslissingen. Ook op fiscaal gebied geven wij advies, zodat u nooit teveel belasting betaalt. Ons doel is uw daadkracht vergroten en samenwerken aan de toekomst van uw onderneming. Waarbij onze betrokkenheid kenmerkend is voor onze aanpak.
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen
Instelling
Tilburg University
Opleiding
Fiscale economie
Periode
1999 - 2006
Omschrijving
Fiscale Economie bestudeert de belastingen binnen een land of binnen een onderneming. De studie is een combinatie van economie en recht. Belasting- en premieheffing krijgen in Nederland en daarbuiten een steeds groter gewicht. Bedrijven en personen laten zich bij het nemen van beslissingen mede leiden door fiscale gevolgen. Denk aan belastingen op inkomen, vermogen, winst en omzet. De fiscaal econoom beweegt zich op het raakvlak van juridische en economische kennis. Het accent ligt op het belastingrecht.
Compleet overzicht opleiding
Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review