Werkgebied

Cretio
Levensdossier
Nalatenschap0651730114
r.ten.brink@cretio.nl
www.cretio.nl

Renée ten Brink

Functie
Regisseur voor leven en nalatenschap
Functie
Hulp bij rouw en verlies
Locatie
Woerden

Voorbereid zijn op het leven betekent ook voorbereid zijn op het einde van het leven. Het leven kent soms onvoorspelbare en onverwachte wendingen. Ik ga graag het gesprek aan met mensen om hen bij te staan bij alles wat er komt kijken aan het eind van het leven om dat voor iedereen goed te regelen.

score 93%
Beoordeling 9,3
1 reviews
score 100%
Algemene indruk
score 80%
Deskundigheid
score 80%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
Cretio
Functie
Regisseur van leven en nalatenschap
Periode
February 2017 - Huidig
Beschrijving
Bij ingrijpende veranderingen in uw eigen leven of dat van uw naasten komt er veel op u af. Er moet het nodige geregeld worden en vaak vergt het een heroriëntatie op het persoonlijke vlak. Waar staat u? Wat heeft u nodig? Hoe verder?

Cretio helpt u een nieuw perspectief te vinden. Tijdens uw proces treden we op als uw vertrouwenspersoon en kunnen we de rol opnemen van: coördinator van uw zorg, administrateur, mentor, bewindvoerder, gevolmachtigde, ‘ontzorger’, mediator en (levens-) executeur. We bekijken samen met u de situatie, inventariseren wat nodig en mogelijk is, schakelen ons netwerk in en staan u vooral praktisch terzijde. Waar nodig brengen we structuur aan, geven we u richtlijnen en kunnen we de regie voeren.
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews
Geplaatst op 03/07/2017
Lucy Peltenburg

Ik ken Renée ten Brink als een uitermate prettige collega, en kan me indenken dat zij als de beste mee kan denken met wat er moet gebeuren in een moeilijke situatie. Ik heb vóór haar Cretio-tijd jarenlang met Renée samengewerkt en ken haar als super-betrouwbaar en op een prettige manier altijd voor anderen klaarstaand. Door haar analytisch vermogen vindt ze altijd de optimale oplossing en doordat ze pragmatisch is ingesteld is dat ook nog de meest efficiënte oplossing. Overigens zeker niet alleen op het financiële vlak!

score 93%
Totaal score
score 100%
Algemene indruk
score 80%
Deskundigheid
score 80%
Prijs/kwaliteit verhouding
score 80%
Actuele parate kennis
score 100%
Advisering
score 100%
Communicatie
score 100%
Inzet
Alle reviews