Werkgebied

Stapcoach, Coach en Interim manager Bedrijfsvoering
Van den Berghof 5
2625 NN Delft

ZZP: Ja
VAR: Ja
KvK: 59045272
BTW: NL171318389B01

0651860977
info@stapcoach.nl
www.stapcoach.nl

Rie Schenkelaars

Functie
Coach
Expertise
Loopbaan
Persoonlijke ontwikkeling
Ondernemers
Leiderschap
Management
Directie
Functie
Interim
Expertise
Algemeen
Financieel
Strategie
Inkoop/inhuur
Locatie
Delft

Als coach en Interimmanager & Adviseur wil ik collega's stimuleren en enthousiasmeren om hun talenten, competenties en vaardigheden in te zetten om de organisatiedoelstellingen nog makkelijker en met nog meer plezier te realiseren. Dit doe ik op een inspirerende wijze. Ik daag uit op zoek te gaan naar nieuwe wegen (of herinrichting van bewandelde wegen). Om die vervolgens uiteraard te bewandelen. Tevens weet ik door innovatie in o.a. systemen, processen, samenwerking de bedrijfsvoering te stroomlijnen zodat deze verbeterd en goedkoper wordt. Ook gebruik ik de bedrijfsvoering om de organisatiedoelstellingen gemakkelijker en beter te bereiken.

score 96%
Beoordeling 9,6
6 reviews
score 94%
Algemene indruk
score 94%
Deskundigheid
score 87%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
Stapcoach
Functie
Coach / Interim manager
Periode
October 2013 - Huidig
Beschrijving
Jij wilt makkelijker en plezieriger je resultaten bereiken. Samen kijken we welke talenten je in huis hebt om die nog beter in te zetten je resultaten te bereiken. Samen gaan we wandelend op weg om je talenten te ontdekken, verder uit te bouwen en/of te ontwikkelen. Je bent meteen in beweging en hebt direct een andere focus. Je ontspant hierdoor en daardoor kan je makkelijker leren en is de kans groter dat de ontwikkelingen blijvend zijn. Samen inzetten op jouw talenten! RS Interimmanager & Adviseur Bedrijfsvoering, info@stapcoach.nl Jarenlang heb ik een directe bijdrage geleverd aan het effectiever, efficiënter en klantgerichter organiseren van de bedrijfsvoering van diverse not for profit organisaties. Daarnaast heb ik vanuit diverse rollen, niveaus (strategisch, tactisch en operationeel) en in daad en gedrag, een directe bijdrage geleverd aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen en de bijbehorende bedrijfscultuur. U kunt mij in huren voor: - Het stroomlijnen van uw (integrale) bedrijfsvoering: HR, ICT, Facilitymanagement, Inkoop, Financiën, Marketing & Communicatie, Bestuurlijke aangelegenheden en ondersteuning en Strategische afdelingen. - Opzetten en begeleiden Organisatieveranderings- en ontwikkelingstrajecten. - Programmamanagement voor complexe inhoudelijke veranderingen. - Opzetten management development trajecten om de invloed van leidinggevenden op de gewenste resultaten maximaal te benutten. - Tijdelijke vervanging bij langdurige ziekte, sabbatical en zwangerschap. - Projectmanagement voor b.v. voor complexe evenementen met ingewikkelde logistieke voorbereiding, invoeren nieuwe bedrijfsvoeringsystemen.
Bedrijf
ABVAKABO FNV
Functie
Plv. Directeur
Periode
September 2008 - March 2013
Beschrijving
Manager Bedrijfsvoering&Verenigingszaken
Bedrijf
GGZ Delfland
Functie
Directeur Informatievoorziening en Financien
Periode
January 2007 - August 2008
Beschrijving
Leiding geven aan: - Zorginkoop - Informatievoorziening - Medische administratie - Planning & Control - Financien - Transformatie van de oude bekostiging naar de nieuwe DBC/ZZP bekostiging. Mensen 30. Budget 5 mln.
Bedrijf
Gemeente Delft
Functie
Vakteamhoofd Inkoop, Adminstratieve Organisatie en Financien
Periode
January 2002 - February 2007
Beschrijving
- Adviseur College van Burgemeester en wethouders - Het vakteam bestaat uit 4 teams, totaal 75 mensen. Begonnen met 82 mensen - Budget 7 mln. - Eindverantwoordelijk voor inkoopmanagement, administratieve organisatie (inclusief interne controle) en de adviserende en administratieve financiële functie voor de gehele gemeente Delft.
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen
Instelling
Universiteit Twente
Opleiding
Openbaar bestuur en overheid
Periode
1983 - 1989
Omschrijving
Alle aspecten van besturen in de not for profit worden aan de hand van vier vakgebieden: politiek, sociale (organisatie) wetenschappen, recht en economie behandeld.
Compleet overzicht opleiding
Reviews
Geplaatst op 09/12/2013
Petra Koldys-Nieuwenhuysen Abvakabo FNV www.abvakabo.nl

Rie heb ik leren kennen als een prettig mensenmens. Ik heb haar meegemaakt als een coachende manager die talent bij medewerkers weet te herkennen en te stimuleren. Ik vind dat zij een manager is met strategisch inzicht die belangrijke details niet uit het oog verliest en gericht is op het stimuleren en motiveren van medewerkers om (organisatie)doelstellingen te bereiken. Ze staat open voor de mening en het advies van anderen en bepaalt koers op basis van weloverwogen argumenten. Ik heb veel van haar geleerd! Als vice voorzitter van de ondernemingsraad bij Abvakabo FNV heb ik Rie regelmatig meegemaakt in de rol van bestuurder in de zin van de WOR. Dit overleg was altijd (ook bij gevoelige en ingewikkelde onderwerpen) prettig van sfeer en zeer constructief. Rie luistert naar argumenten en is zeer benaderbaar. Verder is mijn ervaring dat Rie formeel en informeel de juiste weg weet te bewandelen om zaken te benaderen, bespreekbaar te maken en voor elkaar weet te krijgen

score 100%
Totaal score
score 100%
Algemene indruk
score 100%
Deskundigheid
score 100%
Prijs/kwaliteit verhouding
Geplaatst op 09/12/2013
Edith Snoey Voorzitter landelijke commissie langdurige gezondheidszorg geen

Gedurende de periode 2008-2011 heb ik als voorzitter van Abvakabo FNV prettig en constructief samengewerkt met Rie. Als manager was ze zeer betrokken bij het bestuurlijke wel en wee van de bond en dit was leidend in haar handelen. De leden stonden centraal in haar denken en handelen en naar vermogen leverde zij een bijdrage aan het vertalen van de bestuurlijke wensen in concreet handelen. Dit alles binnen de financiele kaders die bestuurlijk waren vastgesteld. Voorts is Rie iemand van : afspraak is afspraak. Dat geldt niet alleen voor anderen maar ook zeker voor haarzelf. Ik heb Rie leren kennen als een zeer loyale, betrokken en deskundige collega.

score 100%
Totaal score
Geplaatst op 09/12/2013
Astrid Spanjaardt Abvakabo FNV www.abvakabo.nl

Rie is een mensgericht manager die persoonlijke ontwikkeling stimuleert. Zij heeft oog voor politieke en bestuurlijke verhoudingen die zij vertaalt naar haar eigen verantwoordelijkheidsgebieden. Zij opereert op basis van draagvlak en houdt goed rekening met wat wenselijk is binnen de organisatie. Zij ondersteund haar mensen en moedigd aan waar nodig.

score 100%
Totaal score
score 100%
Algemene indruk
score 100%
Deskundigheid
score 100%
Prijs/kwaliteit verhouding
score 100%
Inlevingsvermogen
score 100%
Informatie vooraf
score 100%
Flexibiliteit
score 100%
Uitkomst van het coachtraject
Geplaatst op 09/12/2013
Mirjam Smulders Lid Commissie Geluk geen

Rie is een manager met bestuurlijke sensitiviteit en affiniteit. Zij zet zich honderd procent in voor de bestuurlijke doelen. In onze samenwerking toont zij goed strategisch inzicht en een realistische toekomstvisie. In het werk voor de vereniging zet zij de leden centraal en haalt ze steeds de positieve kant van de medaille naar voren!

score 95%
Totaal score
score 100%
Algemene indruk
score 100%
Deskundigheid
score 80%
Prijs/kwaliteit verhouding
Geplaatst op 09/12/2013
John Massaar Directeur Fonds Vlaardingen Schiedam www.fondssv.nl

Rie is een prettige collega om mee te werken. Ze is betrouwbaar en doet wat ze zegt. Als leidinggevende heeft ze oog voor haar medewerkers. Als manager stelt ze altijd het belang van de organisatie voorop. Je kunt goed met haar samen sparren en analyseren wat er (in de toekomst) nodig is voor de organsiatie. Dat soort gesprekken maken het leuk om met haar samen te werken.

score 85%
Totaal score
score 80%
Algemene indruk
score 80%
Deskundigheid
score 80%
Prijs/kwaliteit verhouding
Geplaatst op 09/12/2013
Pieter van der Noort Inkoop en logistiek manager a.i. nl.linkedin.com/pub/pieter-van-de-noort/38/268/938

Rie is een ervaren, integere en betrouwbare manager met leidinggevende capaciteiten, sterk analytisch, in staat om prioriteiten te stellen en doelstellingen, mensen, processen en systemen met elkaar te verbinden. Naast ‘zakelijke’ elementen (inhoudelijk en managerial) heeft ze oog voor de ‘kwalitatieve’elementen (omgeving/duurzaamheid).

score 95%
Totaal score
score 100%
Algemene indruk
score 100%
Deskundigheid
score 80%
Prijs/kwaliteit verhouding
Alle reviews