Werkgebied

K&M Accountants
Rokkeveenseweg 22
2712 XZ Zoetermeer0793300150
info@kmaccountants.nl
www.kmaccountants.nl

Patrick Kortekaas

Functie
Accountant
Expertise
AA
Functie
Fiscalist
Aangesloten bij
Register Belasting Adviseurs
Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants
Locatie
Zoetermeer

Als accountant en fiscalist ben ik sparringpartners voor bedrijven in het MKB. Het is heerlijk om sparringpartner te zijn voor ondernemer. Doordat ik zelf ook ondernemer ben ken ik de klappen van de zweep erg goed.

De werkzaamheden zijn uiterst divers en deze afwisseling maakt het leuk. Ik houd mij naast reguliere accountacy werkzaamheden bezig met onder andere:
- Bedrijfsoverdrachten, zeker in familieverband zijn er al veel trajecten afgerond of lopende
- Fiscale advisering
- Financieringsaanvragen
- Begeleiden bij het samenstellen en realiseren van prognoses
- Het verbeteren van processen op het financiele vakgebied onder andere door (beter) gebruik te maken van automatisering

score 0%
Beoordeling
0 reviews
score 0%
Algemene indruk
score 0%
Deskundigheid
score 0%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
K&M Accountants
Functie
Accountant
Periode
September 2001 - Huidig
Beschrijving
K&M Accountants. 40 jaar geleden gestart en uitgegroeid tot een kantoor met ongeveer vijftien medewerkers dat all round service verleent op het brede gebied van administratieve dienstverlening en advisering. De grondhouding in onze manier van werken is al die jaren hetzelfde gebleven: wij staan tot uw dienst en we proberen u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Dat geldt bijvoorbeeld voor administratief werk, uw complete salarisadministratie, contacten met de fiscus en adviezen op uiteenlopende gebieden. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen en wij richten ons naar u. Met die persoonlijke benadering wil K&M Accountants u nog lang van dienst zijn.
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen
Instelling
NOvAA
Opleiding
AA belastingaccountant
Periode
2005 - 2006
Omschrijving
De NOvAA is een publiekrechtelijke organisatie. Alle AA-Accountants die in het register staan ingeschreven, zijn op grond van de wet lid van de NOvAA. Nederland telt ruim 6.500 AA-Accountants. Alleen leden van de NOvAA mogen gebruik maken van de beschermde titel Accountant-Administratieconsulent (AA). De FIOD-ECD houdt op dit punt toezicht op de naleving van de Wet AA.
Instelling
College Belastingadviseurs
Opleiding
CB belastingadviseur
Periode
2007 - 2008
Omschrijving
Het CB stelt het bijhouden van vakkennis verplicht. Leden die hun deskundigheid via het bijwonen van Permanente Educatie-cursussen op peil houden, ontvangen het Certificaat van Vakbekwaamheid. Het certificaat, dat twee jaar geldig is, wordt alleen verlengd als een lid voldoende Permanente Educatie heeft gevolgd.
Compleet overzicht opleiding
Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review