Werkgebied

Marker Ontwerp
Kasteelsehof 5
5855CZ Well (L)

ZZP: Ja
VAR: Ja
KvK: 57720924
BTW: NL 1663.95.353.B.01

0630521691
marc@marcantontwerp.nl
www.markerontwerp.nl

Marc Vroemen

Functie
Grafisch Vormgever
Expertise
Grafische vormgeving
Wordpress
Brochures
Huisstijl
Website
Webdesign
Locatie
Well (L)

Marker Ontwerp is een bureau voor grafische vormgeving en webdesign. Marc Vroemen heeft zijn jarenlange ervaring in deze branche samengebracht in Marker Ontwerp.

Marker Ontwerp luistert, stelt vragen, luistert weer, vraagt door, leeft zich in en komt dan met een verrassend voorstel waar u zich helemaal in herkent. Of bijna. Maar dan buigen we ons samen over het ontwerp en schaven net zo lang tot het naar uw zin is.

Marker Ontwerp werkt voor eenmansbedrijven tot grote organisaties. Van een pannenkoekenrestaurant tot een revalidatiecentrum, van een adviesbureau met enkele medewerkers tot een landelijk opererend zorgconcern.

Marker Ontwerp maakt deel uit van Communicatie Coöperatie Demare. CoCo Demare is een groep communicatie-professionals, die graag samen aan opdrachten werkt. Hierdoor heeft Marker Ontwerp ook communicatieadvies, projectleiding en coördinatie, interim-communicatiemanagement, webontwikkeling en redactie in huis. Zo vormt Marker Ontwerp steeds het team dat het beste bij uw opdracht past. U bent dan verzekerd van maatwerk, flexibiliteit en continuïteit. Zonder overheadkosten.

CoCo Demare deelt meer met elkaar dan opdrachten. Wij houden elkaar in kennissessies op de hoogte van de laatste
stand van zaken op ieders vakgebied. We zijn elkaars belangrijkste sparringpartner bij het vervullen van opdrachten, of we ze nu alleen of samen vervullen.

score 90%
Beoordeling 9,0
1 reviews
score 80%
Algemene indruk
score 80%
Deskundigheid
score 100%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten

Deze professional heeft nog geen werkervaring ingevuld.

Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews
Geplaatst op 14/10/2013
Gerke

Marc is een rustige en creatieve vormgever die in staat is op een zeer klantvriendelijke wijze vorm en kleur te geven aan een idee en/of concept.

score 90%
Totaal score
score 80%
Algemene indruk
score 80%
Deskundigheid
score 100%
Prijs/kwaliteit verhouding
Alle reviews