Werkgebied

The Care Factory
Plantage Middenlaan 14
1018 DD Amsterdam0642626709
ekornelis@thecarefactory.nl
thecarefactory.nl

Esther Kornelis

Functie
HRM Consultant
Expertise
Recruitment
Functie
Interim-manager
Expertise
Organisatieadviseur
Functie
Headhunter
Expertise
Werving
Recruitment
Locatie
Amsterdam

Ik ben ervaren en gedreven in het maken van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.
Gespecialiseerd in werving & selectie, interim management en outplacement. In de afgelopen twintig jaar heb ik voor een groot aantal opdrachtgevers gewerkt in zowel de zakelijke dienstverlening als in de non-profit sector. Met hart voor het vak en liefde voor mensen doe ik mijn werk, waarbij het persoonlijke en terugkerende contact met opdrachtgever en kandidaat mijn belangrijkste drive en vervulling is. Ik ken de actuele ontwikkelingen binnen zorg en welzijn en ben door de wol geverfd als consultant en recruiter, ken de ‘harde’ en de ‘zachte’ sectoren van binnenuit. Mijn kennis en interesse betreft de publieke sector, waaronder zorg, welzijn en gemeentelijke diensten. Carrièrewensen en drijfveren van mensen blijven mij boeien, ik werk graag voor organisaties waar werken met en voor mensen centraal staat en vind het een uitdaging om mensen met elkaar te verbinden.

score 0%
Beoordeling
0 reviews
score 0%
Algemene indruk
score 0%
Deskundigheid
score 0%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
The Care Factory
Functie
Interim manager, werving en selectie
Periode
March 2009 - Huidig
Beschrijving
The Care Factory vervult vaste en interim posities op beleids- en managementniveau en beschikt over een groot aantal vakbekwame Interim Managers, zowel in eigen huis als partner of extern. The Care Factory werkt met specialisten vanuit het hart van de sector. Wij selecteren onze kandidaten op de kennis en expertise die ze in dit vakgebied hebben opgedaan. The Care Factory is een krachtig netwerk van bevlogen ondernemers uit het veld van zorg, welzijn en overheid, dat praktische oplossingen biedt en kennis toevoegt om organisaties en mensen beter te laten presteren.
Bedrijf
YER
Functie
Senior Consultant
Periode
April 2006 - March 2009
Beschrijving
YER is een internationaal bureau voor de werving & selectie van Bachelors en Masters op alle niveaus: Graduates, Professionals, Executives en Directors.
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review