Werkgebied

MKB Controller
James Wattstraat 100
1097 DM Amsterdam0624096953
info@rs-finance.com
www.mkbcontroller.nl

Arjan Schipperus

Functie
Financieel Adviseur
Functie
Controller
Expertise
MKB
Locatie
Amsterdam

Organiseren, re-organiseren, inrichten, alles gericht om de financiële prestaties van de MKB onderneming te verbeteren. Daar heb ik mijn vak van gemaakt en daarmee ondersteuning met succes en plezier u als MKB ondernemer.
Ik doorzie snel structuren en processen en ben in staat uw financiële organisatie gedegen en efficiënter te laten functioneren.

score 0%
Beoordeling
0 reviews
score 0%
Algemene indruk
score 0%
Deskundigheid
score 0%
Prijs/kwaliteit verhouding
Toon volledig rapport
Werkervaring/uitgelichte projecten
Bedrijf
RS Finance
Functie
Financieel en fiscaal adviseur
Periode
October 2012 - Huidig
Beschrijving
Rock Solid, dat zijn wij. Onze dienstverlening moet u rust, inzicht en oplossingen bieden. Waar u een no nonsens eindproduct tegen een vaste prijs verwacht, krijgt u dat. Daar waar het proces meer persoonlijke bijstand vraagt, zijn wij er voor u. Wij kunnen hard doorwerken of indien nodig even stilstaan, luisteren en kijken. Het gaat ons erom dat u steengoed geholpen wordt.
Bedrijf
MKB Controller
Functie
Persoonlijk MKB Controller
Periode
September 2012 - Huidig
Beschrijving
Bij MkbController is alles gericht op het verbeteren van uw organisatie. Naast uw persoonlijke MkbController en de MkbController rapportage zorgen wij er daarom voor dat ook "de achterkant" van uw organisatie continu op orde is. De praktijk leert dat hier nog veel winst te behalen is. Samen met MkbAdministratie zorgt uw persoonlijke MkbController ervoor dat u geheel op maat ondersteund wordt op administratief gebied. Wij richten uw administratieve processen en werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in waarbij wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Daarnaast werkt uw persoonlijke Mkb Controller nauw samen met een team van ervaren Mkb Vakspecialisten. Samen zorgen zij ervoor dat u op het juiste moment risico’s afdekt en kansen kunt benutten.
Compleet overzicht ervaring
Opleidingen

Deze professional heeft nog geen opleiding ingevuld.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf een review